Actueel: ZZP-er gezocht!

ZZP-er in de betonboringen gezocht;

Wij zijn op zoek naar een ZZP-er met voldoende ervaring in betonboren- en zagen die ons landelijk kan ondersteunen tijdens onze drukke werkzaamheden met name in de periode mei t/m september.

Als betonboorder boor je gaten en zaag je sleuven in stenen (voornamelijk beton) wanden en vloeren. Dit kan in kantoorgebouwen, woningen, bruggen of tunnels, bij sportvelden, op nieuwbouwlocaties en in bestaande situaties zijn.

Omdat het werk zich door het hele land bevind (soms ook in België en Luxemburg) dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B(E) en eigen vervoer, zelf supported uitgerust met minimaal 600 ltr. water en 220v stroom, daarnaast ben je  zelfstandig, fysiek sterk en weet je van aanpakken en kun je goed met klanten omgaan.

Functie-eisen

Zelfstandige werkhouding.

Aantoonbare ervaring.

VCA (minimaal basisveiligheid).

Rijbewijs B(E)

Eigen bedrijfswagen.

Vaardigheden

Om in aanmerking te komen voor deze uitdaging dien je over de volgende kwaliteiten te beschikken;

– Gemotiveerd; je moet laten zien dat je affiniteit hebt met de Bouw- en Sport sector en hier graag verder in wilt gaan.

– Zelfstandigheid; je gaat zelfstandig, met je compleet uitgeruste bedrijfswagen, naar verschillende projecten toe om je werk uit te voeren.

– Communicatief; goede communicatie met zowel de planning als de verschillende uitvoerders is belangrijk.

Aanpakkersmentaliteit; je komt samen te werken met een bedrijf die meerdere ZZP-ers voor zich heeft werken met een leuke sfeer! Daar staat tegenover dat je van aanpakken weet en assertief bent.

Spreekt dit je aan? Stuur dan een mailtje naar info@damobetonboringen.nl en omschrijf wat jouw ervaring is en waarom jij degene zou kunnen zijn die ons team kan versterken.