Diensten

 • Boren.
  Met een hoge nauwkeurigheidsgraad kunnen wij boren door alle soorten gewapend beton, asfalt, natuursteen en andere steenachtige materialen.
  Of het nu gaat om het boren van een gat voor een afvoer, proefboringen voor asfalt- en bodemonderzoek, gaten t.b.v. chemische verankeringen, ventilatiegaten, of gaten voor een open haard kanaal of afzuigkap.
 • Zagen.
  Wij zagen horizontaal, verticaal of onder verschillende hoeken. Of het nu gaat om het zagen van deur-  raamsparingen, het loszagen van vloeren, balken etc.,  of het zagen van sparingen voor trapgaten, alles met de grootste mogelijke nauwkeurigheid.
  Voor ieder zaagprobleem hebben wij de juiste oplossing. Wij kunnen zagen tot een diepte van 53 cm zowel in de vloer als in de wand door beton, MBI, gasbeton, steen en asfalt.
  Door waterkoeling wordt de stofoverlast tot een minimum beperkt.
 • Sleuven zagen.
  Wij kunnen stofvrij sleuvenzagen met goede stofafzuiging en dozen boren t.b.v. leidingen incl. uithakken en opruimen.
 • Verankeringen.
  Onze diensten bestaan ook uit het boren en aanbrengen van verankeringen, zowel chemische als mechanische verankeringen. Deze kunnen worden geplaatst t.b.v.  het plaatsen van prefab elementen, het aanbouwen van constructies aan bestaande gebouwen of kasconstructies, kolommen, hekwerken, machines etc. Daar hoort ook het boren en verlijmen van draadeinden en stekken bij.